Over

Trimsalon Inn de knup

Wie ben ik?

Hi! Mijn naam is Lysan, een gepassioneerde honden gek met een eigen trimsalon. Ik heb jaren hard gewerkt en meerdere opleidingen uitgeprobeerd, maar wist mijn eigen plek niet te vinden. Totdat ik in 2019 met de opleiding honden trimmen aan de trimacademie ben gestart. Want na het zoveelste advies; “jij moet gewoon met honden gaan werken”, ben ik de mogelijkheden hierin toch maar eens gaan onderzoeken.

Inmiddels heb ik veel kennis vergaart en ervaring opgedaan bij een erkende trimsalon: trimsalon Woeffers in Venray, waar ik na mijn stage meteen ben aangenomen. Daar kwam ik helemaal tot bloei en al snel werd me duidelijk: ik heb mijn passie en mijn plek gevonden! – zo dichtbij als mogelijk is – bij mijn favoriete maatjes.

Hier is dan ook de ambitie gaan groeien om mijn eigen trimsalon te starten. En per 01 juni 2021 is het zover; trimsalon Inn de knup is officieel geopend! De salon bevindt zich in de aardwoning naast het huis. Naast het trimmen van honden ben ik ook een klein winkeltje gestart. Hier kun je van alles kopen waarom je beste vriend even lekker te verwennen. 

Samen met mijn stagiaires kijken wij er enorm naar uit om uw geliefde viervoeter te kunnen trimmen. 

Mijn salon

Mijn partner

Samen met Grey

Mijn lieve meid Grey zal u en uw hond altijd vrolijk verwelkomen in mijn salon.  Door te spelen maakt ze het een positieve zorgt ze voor een positieve ervaring voor uw hond. Grey is een kruising golden retriever met australian shepperd en is geboren op 02-04-2022.