Puppy behandeling

Heeft of krijgt u een pup?

En is dit uw eerste hond? Dan heeft u misschien vragen, hier help wij u graag mee. Wij raden u altijd aan om voor een puppykennismaking te komen als uw pup tussen de 12 en 16 weken is. Uw pup staat dan open voor nieuwe ervaringen en kan zo wennen aan een trimsalon. We laten uw pup dan wat rondsnuffelen zodat hij/zij nieuwe geuren en geluiden ervaart die bij een trimsalon horen. We oefenen met de borstel/kam maar doen verder niets aan de vacht. Een puppykennismaking is geheel gratis. 

Als uw pup tussen de 16 en 18 weken is raden wij u aan om langs te komen voor een eerste puppytrim. Bij deze puppy trim wordt uw pup gewassen en gedroogd. De oogjes, pootjes en nageltjes worden netjes geknipt. Dit wordt allemaal op een speelse manier gedaan met veel snoepjes zodat het wederom een leuke ervaring is voor uw pup.  

Als uw pup ongeveer 22 weken oud is kan er een eerste trimbeurt gepland worden. Voor deze leeftijd is een hele trimbeurt te intensief voor uw pup.

pexels-pixabay-160846-1

Voordelen:

Alleen op afspraak.

Wij werken alleen op afspraak, omdat een luxe en professionele trimbeurt tijd kost. Wij adviseren het dan ook, om uw afspraken voorruit te plannen.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.