Workshop

Waarom een cursus of workshop volgen?

Ben u een echte hondenliefhebber die graag tijd doorbrengt met zijn trouwe viervoeter? Vind u het leuk om met de vacht van uw hond bezig te zijn, maar merkt u dat het klitvrij houden ervan een uitdaging is? Of heeft uw hond een lastige vacht waardoor het moeilijk is om deze in goede conditie te houden? Dan hebben wij de oplossing voor u: onze workshops en cursussen voor de vachtverzorging van uw hond.

Onze workshops en cursussen leren u hoe u uw hond op de juiste manier kunt borstelen, waardoor klitten worden voorkomen en de vacht gezond blijft. Daarnaast bieden we ook een cursus aan waarin u leert hoe u zelf uw hond kunt trimmen. Deze cursus heet ‘Hoe trim ik mijn eigen hond’.

Bent u klaar om de vacht van uw hond te transformeren en hem de beste verzorging te geven die hij verdient? Schrijf u dan in voor onze workshops en cursussen voor de vachtverzorging van uw hond. Wacht niet langer en geef uw hond de verzorging die hij nodig heeft om gezond en gelukkig te blijven.

Wat zijn de voordelen: 

Heeft u interesse en wilt u u graag aanmelden, dan kunt u mailen naar contact@inndeknup.nl of bel of app gerust naar 06 255 622 98.

Zelf online inplannen is helaas nog niet mogelijk. Er volgt meer informatie via een e-mail naar aanmelding,

Hier zie je de

Soorten workshops.

Borstel workshop.

Tijdens deze workshop laat ik u in 1,5 uur zien hoe u uw hond het beste kunt verzorgen. U leert de juiste manier om te borstelen en uw hond klitvrij te houden, en welk materiaal daar het beste voor gebruikt kan worden. Ook laat ik zien hoe u een waterblazer het beste kunt gebruiken en waarom deze de vachtverzorging van uw hond een stuk makkelijker maakt.

Wat houdt de workshop in:

Wilt u met 2 personen komen kost dat €40,- extra.

 

Workshop is op afspraak. Heeft u interesse stuur dan even een berichtje.

Vachtverzorging workshop met eigen hond.

Vindt u het fijner om het zelf te doen en niet alleen te kijken dan is deze workshop misschien beter geschikt voor u. Tijdens deze workshop leert u de juiste borstel technieken op de vacht van uw eigen hond. Welke materialen hier geschikt voor zijn en hoe u de waterblazer optimaal kunt gebruiken.

Ook laat ik u zien hoe u zelf de pootjes netjes kunt knippen en de oogjes vrij kunt knippen. Halverwege de workshop hebben we een kleine pauze met keuze uit koffie of thee.

 

Wat houdt de workshop in:

Heeft u interesse in deze cursus neem dan even contact op via 0625562298 of via contact@inndeknup.nl, dan kijken we samen naar een passende datum.

Wilt u dit samen met een vriend of vriendin doen dan is dat mogelijk tegen een meer prijs van €50,-. Wilt deze persoon ook z’n eigen hond meenemen dan wordt het €100,00 extra.